prodloužené vlasy keratinem
Mám naprosto stejný problém. Už jsem uvažovala jestli to není kvalitou vlasů a třeba na případnou reklamaci. Nemáte někdo zkušenost?
Ahoj Holky, to co popisujete vypadá na nekvalitní vlasy :o(. Pravé Evropské vlasy vám vydrží krásně i rok, dva a hlava se může mít každý den. Zkuste si koupit na internetu TEKUTE KRYSTALY – dělají zázraky a jsou určeny na prodloužené vlasy. Na značce ani tak moc nezáleží a ceny se pohybuje cca 200–400Kč. Jinak pak neni jiná možnost než vlásky sundat a koupit KVALITNÍ a nandat je znovu. Mohu vámm doporučit moji kadeřnici z Prahy a Litoměřic slečnu Veroniku, má super ceny a pracuje s produkty od fa POPA (vlásky prodlužuje už několik let, dělá v pražském salonu, momentálně je na mateřské, tak by vám dala i slevu na vlasy) veronika.prchalova@email.cz
Ahojky já mám z prodlužováním vlasů různé zkušenosti z aukra vlasy – hnussss a pro změnu na netu je plno podvodníků co ti prodaj vlasy jako že evropy a ty je máš za 2 měsíce v koši za spousty tisíc. Já mám evropy panenské už 3rok a jsou stále jako nové. Stály mě 6700+1500 nasazení a ještě mi paní doporučila salony se kterýma spolupracuje, že prodlužko umí. Mrkni na www.vlasy-cz.cz mám vlasy od nich,ale hlavně tam je článek o druhy prodlužování i videa pro inspiraci. Je třeba vlasy proštudovat a vybrat si správně.
dobrý den ráda bych věděla jak dlouho vydrží připevněné vlasy kvalitním keratinem, také by mě zajímalo za jak dlouho se sesunou a jsou potřeba sundat a znovu nasadit jestliže mám šikovnou kamarádku která by mi vlasy prodloužila, jestli nějaká z vás máte zkušenosti děkuju ;) budu vděčná za každou radu :)
« 1

prodloužené vlasy keratinem
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Mám asi týden prodloužené vlasy a po umytí mají uplně jinou kvalitu než při aplikaci. Použila jsem masku i kondicionér v rozprašovači, ale přez to mám vlasy suché až krepaté, tvrdé a nepoddájné. Ráda bych věděla jak se o ně starat a jakou použít kosmetiku. Předem děkuji.